Skip to Content

Proefcliënten

Lukt het jou nog (in deze hectische tijd) om alle ballen hoog te houden? Of loop jij tegen een zakelijke uitdaging aan in je leven waar jij begeleiding bij kan gebruiken?

Dan is een coaching traject misschien wel iets voor jou!

In jouw coaching traject kijk ik samen met jou naar verschillende zaken zoals: je gedachten, emoties, gedrag, en drijfveren in relatie tot jouzelf en jouw omgeving. We gaan dan een traject aan van (maar) 6 sessies waarin wij in 1-op-1 aandacht gaan besteden aan jouw hulpvraag.

In het eerste gesprek staat jouw hulpvraag centraal. We zullen deze samen analyseren en vormen samen een plan om te kijken wat je wilt bereiken en met welk doel.

Tijdens de gesprekken die volgen, kijken wij naar hoe je je voelt, wat je doet, wat je denkt, wat je overtuigingen zijn en wat je voelt qua energie. Met die informatie, kunnen wij jouw patronen onder de loep nemen en inzien waar verbeteringen mogelijk zijn.

Na elk gesprek schrijf jij een kort reflectieverslag en maak je eventuele opdrachten die bij de volgende sessie besproken zullen worden. Ikzelf zal ook reflectieverslagen maken voor mijn opleiding, waarin jouw gegevens volledig anoniem worden verwerkt.

Dit coachingstraject is geheel gratis. De sessies vinden plaats bij mij thuis te Eindhoven (Voor het volledige adres, zie onderkant van de pagina). Één van de proefcliënten zal ik vragen om het derde- of vierde gesprek op de Academie van Holistisch Coachen te Bilthoven te voeren, tijdens mijn examen. Dit zal in volledig vertrouwelijke setting gebeuren, waarbij alleen jij, ik en een leraar aanwezig zullen zijn.

Heb je interesse?

Stuur dan een whatsapp bericht via 06-54372229.
Of stuur dan een mailtje via het contact formulier op de website.